Hästskötarkurs

I söndags (7/4) pratade vi om vad man ska göra då hästen blir sjuk och övade på att lägga förband på ridskolehästen Draken.
 

Är du intresserad av att lära dig mer om hur man tar hand om hästen på bästa sätt? På söndagar mellan klockan 14 och 15 har vi hästskötarkurs för alla som är intresserade, liten som stor.
 
Ungefär var tredje vecka rider vi och då kostar det 50 kr, alla andra tilfällen är gratis.
 
Har du frågor, kontakta Linnéa Granlund på 076-8230338 (obs! Linnéa är utomlands under hela april, då kan du prata med Sara, 070-5623137 istället)
 
 

Nästa US-möte

Nästa US-möte som vi ska ha är måndaf den 15/4 kl. 18.30 i klubbrummet på ridskolan! Alla som vill vara med är varmt välkomna, dessutom bjuder vi på fika! :)
 
Vi kommer att planera det sista inför Fångarna på stallet , så om du har en idé till en rolig cell eller någonting annat du tycker vi ska göra under den dagen vore det jättebra om du kom på mötet och talade om det för oss!

Mejla in din finaste bild!

Om du mejlar in din finaste bild på en eller flera ridskolehästar så publicerar vi den här på bloggen! 
Om du vill kan vi länka till din egen blogg i samma inlägg!
 
Mejla bilden till [email protected]
 
 

RIDLÄGER 1-2/6-13

Nu bjuder vi in till ridläger för barn och ungdomar i åldern 7-14 år, lör-sön 1-2/6 som avslut på vårterminen innan hästarna åker iväg på grönbete!
 

Vi rider tre pass och har en teorilektion under helgen, utöver det så grillar vi till middag, leker lekar och har det mysigt. På lördag rider vi dressyr och markarbete, och på söndag hoppar vi!

Kostnad för hela helgen är 300:- som betalas kontant på plats. 
Om du vill anmäla dig så kan du hämta en blankett i stallet, eller skicka ett mail till[email protected]Fråga efter en digital anmälningsblankett då du anmäler dig per mejl, så får vi med all information vi behöver.


Det går bra att ta med sig sin egna häst på ridlägret om man vill det, OBS att hästen måste vara lämplig att använda i grupplektioner.

 
 

 


Hej

idag har vi varit på norrängsskolan och haft ponnyridning för barnen. Lillen och Wendy skötte sig jätte bra :)
 
 
 
 
 
 
 
 

OBS nytt datum för fångarna på stallet!

lördagen den 4 maj